Reviews voor Trapmatten.nl

8.9
192
100%
Snelle levering
Duidelijke site, kan precies het aantal bestellen wat je nodig hebt.
Aanbevelen: ja
20-11-2022
Angelique,
Uden
Gewoon een mooi en goed product
Makkelijk te plaatsen en mooi om te zien, ondanks dat het oppervlak vrij glad aanvoelt en dus goed en makkelijk schoon te maken, geeft de rede goede antislip
Aanbevelen: ja
19-10-2022
ries,
Amsterdam
Prima levering .
Goede handleiding, makkelijk te plakken
Aanbevelen: ja
5-10-2022
Henriette,
Onnen
Mooie producten en fijne service!
De kwaliteit van de producten is erg goed. Het pakket had vertraging maar door één belletje was het allemaal duidelijk! Zeker aan te raden
Aanbevelen: ja
28-7-2022
Lois,
Hengelo
Zeer goed
Na een belletje, werd er gelijk nog tape verzonden.
Aanbevelen: ja
27-7-2022
Antonia ,
Eindhoven
mooie matten snel geleverd
we hebben ze nog niet bevestigd, dus daar kan ik nog niets over zeggen
Aanbevelen: ja
15-6-2022
kristine,
averbode
Mooi.
Op zondag besteld op donderdag ontvangen. Van de kleine staaltjes vonden we het moeilijk een mening te vormen van wat we er nou precies van vonden. Wel overleefden ze onze kras testen met glans. Dus de gok gewaagď gezien we hadden gelezen over het goede retourbeleid. Maar bij het uitleggen van de maantjes waren we overstag. Het ziet er strak uit op onze trap. Benieuwd hoe het op lange termijn gaat bevallen
Aanbevelen: ja
13-6-2022
Anne,
Zoetermeer
Uniek
We hadden eerst staaltjes aangevraagd, logisch dat je daar voor moet betalen, het zou mooi zijn als je dan wat korting zou krijgen als je daadwerkelijk trapmatjes besteld. Maar verder is het prima kwaliteit. Super lijm tape!! Hopelijk blijft het lang zitten. En jammer dat er beperkte keuze is. Er zouden wat ons betreft ook meer effen kleuren mogen zijn
Aanbevelen: ja
14-5-2022
Joke,
Oosterhout
Snelle levering, trapmatten zien er mooi uit!
De staaltjes zijn zeer snel verstuurd, waardoor ik een goede kleur keuze kon maken. Daarna is ook de definitieve bestelling snel en compleet geleverd.
Aanbevelen: ja
29-3-2022
Tineke,
Nieuwegein
Probleemloos bestellen en leveren
Bestellen van kleur-staal en matten ging soepel. Snelle levering. Vriendelijke beantwoording van vragen per mail. Monteren van de matten op de trap ging probleemloos met de bijgeleverde tape.
Aanbevelen: ja
4-3-2022
Erwin,
Almere
Volgens verwachting en snel geleverd.
Altijd moeilijk om vanaf een site je keus te maken maar door middel van de gevraagde testtukjes die werden opgestuurd konden we toch onze keus maken. Het materiaal is goed en degelijk, de bijbehorende tape was ruim genoeg en na een uurtje plakken hadden wij weer een mooie trap.
Aanbevelen: ja
2-2-2022
Frits,
Apeldoorn
Ziet er zeer goed uit
Ziet er zeer goed uit
Aanbevelen: ja
31-1-2022
Laura,
Rotterdam
Snelle levering, mooi materiaal
Was zelf op wintersport dus heb niet veel te vertellen
Aanbevelen: ja
24-11-2021
Hans Doijer,
Nieuwlande
Mooie matten, snelle levering
Top, erg blij mee! Eerst 1 trap gedaan, bevalt zo goed nu de andere ook:-)
Aanbevelen: ja
7-11-2021
Claudia Snouck,
Loosdrecht
Prima
Uitstekende ervaring met dit bedrijf. Levering volgens afspraak.
Aanbevelen: ja
31-10-2021
Sjoukje,
Dokkum
Super kwaliteit en snelle levering!
Wij zijn ontzettend blij met onze trapmatten
Aanbevelen: ja
31-10-2021
Mirjam,
Dordrecht
Prachtige trapmaantjes
Goed product, mooi en door de maat en vorm ook op een draaiende trap te leggen Ook duidelijke uitleg en stevige tape voor de bevestiging op de trap
Aanbevelen: ja
30-10-2021
S,
Noordwijk
Gewoon makkelijk….
Bestellen via een makkelijke duidelijk site, snel geleverd en een goeie kwaliteit….Top….
Aanbevelen: ja
4-10-2021
Mark,
Veghel
Snel geleverd
Ik ben bezig om de halve rubber maantjes te plaatsen op mijn trap. Ziet er mooi uit, anti slip. Het meeste werk is de tape aanbrengen!
Aanbevelen: ja
18-9-2021
Sonja,
Rijswijk
goed
Goed
Aanbevelen: ja
15-8-2021
F.P.W. van Rosmalen,
CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Trapmatten zijn van goede kwaliteit en passen keurig in onze draaitrap.
Toen het pakket niet op de juiste datum geleverd was door DPD. Kregen wij een e-mail van Wunder track en trace dat ze al contact opgenomen hadden met de DPD waarom het pakket niet geleverd was. En dat we zelf niks moesten doen Geweldige service dus .
Aanbevelen: ja
17-7-2021
Tom Padmos,
Stellendam
top
snelle levertijd en voldoet aan beschrijving , erg blij met resultaat en makkelijk te plaatsen
Aanbevelen: ja
12-7-2021
J Nefkens,
Hoogland
Geweldig
Top product, makkelijk te bestellen en te plaatsen met duidelijke beschrijving. Communicatie en snelle levering waren perfect!
Aanbevelen: ja
5-6-2021
Elbert,
Waalwijk
Prettig snelle levering
Via de helder opgezette website gevonden dubbelzijdig tape om bij de verhuizing de traptegels te hergebruiken De benodigde tape is vlot geleverd.
Aanbevelen: ja
31-5-2021
E,
Hoofddorp
helemaal in orde,niks op aan te merken
correcte levering en goed product
Aanbevelen: ja
2-5-2021
monique windey,
wijnegem
Snelle levering
Tot nu toe bevallen de maandjes ons heel goed. Eenvoudig te plaatsen.
Aanbevelen: ja
28-4-2021
Eugenie Kwast,
Arum
snel maar duur
hoge verzendkosten
Aanbevelen: nee
31-3-2021
Bas,
Capelle aan den IJssel
Prima, de samples kwamen snel binnen
Wij hebben samples besteld om te kijken welke trap bekleding er het best op onze trap past. En een keuze gemaakt. Dus we gaan ze binnenkort bestellen
Aanbevelen: ja
30-3-2021
Marja,
Badhoevedorp
Prima webwinkel
Ruime sortering, snelle levering, prima prijs.
Aanbevelen: ja
29-3-2021
Jannie,
Rotterdam
Makkelijk stalen besteld
Makkelijk om twee stalen via website te bestellen. Levertijd wel aan de langere kant voor een verzending per reguliere brief post.
Aanbevelen: ja
27-3-2021
André,
Amersfoort
Helemaal geweldig
Eerst staaltjes van trapmaantjes besteld om kleur te bepalen. Levering vervolgens pijlsnel en plaatsen op 2 houten trappen van 15 treden elk was binnen 2 uur gepiept dankzij de zeer duidelijke gebruiksaanwijzing. Op Youtube staat ook een uitstekend instructie filmpje. Kwaliteit van de maantjes is uitmuntend net zoals het dubbelzijdig bevestigingstape waarvan er voldoende wordt meegeleverd. Zeer tevreden dus!
Aanbevelen: ja
24-3-2021
Dirk,
Den Haag
Heldere info, mooi compleet pruduct.
Goed geholpen. Mooie vorm van bestellen. Vervoer geregeld via wlWeAreWuunder. Nette club met mooie service. Voor iedereen aan te bevelen.
Aanbevelen: ja
14-3-2021
Stef Bouwhuis,
Amsterdam
Trapmatten doet wat ze beloven
Twee sets trapmatten besteld. Helaas voldeed de eerste set niet omdat zwart een veel te besmettelijke kleur is. Maar de kwaliteit was uitstekend en de matten waren zeer eenvoudig te bevestigen. Tweede set net zo goed, betere kleur en erg blij mee. Levertijd van een week is een beetje jammer, maar zeker niet onoverkomelijk.
Aanbevelen: ja
13-3-2021
Irene,
Haarlem
Top product/Top levering
Staat mooi Kleuren exact als op de site aangegeven Eenvoudig aan te brengen Eenvoudig schoon te houden Anti-Slip functie - ook voor honden pootjes Super snel in huis!
Aanbevelen: ja
10-3-2021
Marie,
Vught
Goed product, snelle levering
Minpuntje: wat beperkte commu tijdens leverproces.
Reactie van het bedrijf
Als een bestelling door ons wordt verstuurd dan ontvangt de klant automatisch een e-mail met een link naar de track and trace informatie. De klant kan hiermee het pakket volgen. Het komt echter voor dat de e-mail terecht komt in de spam box van de klant of dat de klant een foutje maakt in haar e-mailadres. In beide gevallen komt de e-mail met de track and trace informatie niet aan. Dus, let op bij het invoeren van het e-mailadres en controleer uw spambox.
Aanbevelen: ja
3-3-2021
Paul,
Purmerend
Fijne trapmatjes
Alleen de tape is niet goed plakbaar op sommige plekken Op en vers schilderwerk
Reactie van het bedrijf
Voor een goede hechting is het inderdaad belangrijk dat de verf is uitgehard en dat het traptrede-oppervlak is ontvet met Ammoniak of met St-Marc opgelost in water. De tape die wij leveren is van zeer hoge kwaliteit. Als u zich aan bovenstaande regels houdt dan zal de tape goed hechten.
Aanbevelen: ja
3-3-2021
S,
Tilburg
Gemakkelijk site om te bestellen en vlotte levering
Gemakkelijk site om te bestellen en vlotte levering
Aanbevelen: ja
10-2-2021
Christophe Sander,
Waardamme
Te klein
Maten wat op de halve maantjes staat klopt niet wat ze werkelijk zijn, heb 17 × 56 besteld op de matjes staat 20 × 56 en in werkelijkheid zijn ze 16 × 55,5.
Reactie van het bedrijf
Wat er in de review staat klopt niet. Op onze website staat nergens dat onze trapmatten 20x56 cm zijn. Op https://www.trapmatten.nl/afmetingen-trapmatten/ kunt u de afmetingen van de trapmatten vinden. De afmetingen bedragen 17x55cm, dit is ook wat u zult meten.
Aanbevelen: nee
3-3-2021
Hans,
Westervoort
Uitstekend
website prima, afhandeling naar volle tevredenheid, trapmatten prachtig. Eén opmerking: kunnen jullie Ideal toevoegen aan de website?
Aanbevelen: ja
26-1-2021
Liduina,
Lommel (B)
Prima kwaliteit!
Levering zou wat sneller mogen
Aanbevelen: ja
20-1-2021
M. Schenning,
Millingen
Zeer snel geleverd en goed product.
Zeer goede trapmatten die met de bijgeleverde dubbelzijdige tape muurvast zitten. Wel opletten dat ze in 1 keer goed zitten want vast is vast!
Aanbevelen: ja
14-1-2021
Van,
Amersfoort
Prima toelie!
Prima levering en kwalitatief goed spul! Goeien handel!
Aanbevelen: ja
12-1-2021
Dirk ,
Goirle
Mooie matten
Trap matten zijn mooi. Levering door dhl waardeloos
Aanbevelen: ja
10-1-2021
Astrid,
Spijkenusse
snelle reactei na het niet verkrijgen van de stalen
Nog niets ontvangen helaas, maar dat ligt niet aan het bedrijf het was de kerst drukte die dit veroorzaakte. Ze reageerde snel toen ik aangaf niets te hebben ontvangen maar dat is nu met wat kerstdrukte vertraging in orde gekomen. Nu nog een keuze maken...
Reactie van het bedrijf
U heeft op 17 december bij ons besteld en de kleurstaaltjes zijn per post op 18 december naar u verstuurd. Door de kerstdrukte bij PostNL is de zending waarschijnlijk iets vertraagd. Morgen (dinsdag) wordt door PostNL weer post bezorgd. Als u de staaltje morgenavond nog niet in huis heeft dan graag bericht dan zullen we a.s. woensdag de kleurstaaltjes opnieuw versturen.
Aanbevelen: ja
4-1-2021
Erik,
Zundert
Top..!! Monsterstukjes snel ontvangen
Monsterstukjes snel ontvangen....!! Trapmatten worden waarschijnlijk snel besteld.
Aanbevelen: ja
3-1-2021
Mark,
Veghel
Ik ben super te vreden
Het zijn erg mooie trap maten zeker zeer te vreden aanrader
Aanbevelen: ja
17-12-2020
Peter,
Zaandam
Super mooie trapmatten
Snelle levering en mooie trapmatten
Aanbevelen: ja
13-12-2020
Patrick,
Wolvega
Prima
Netjes verpakt
Aanbevelen: ja
12-12-2020
Cvt,
Uithoorn
Goed!
Ik vind het mooi materiaal maar niet voor mij in huis!
Aanbevelen: nee
10-12-2020
J,
Hillegom
Snelle levering
Kwam bij deze site terecht op zoek naar pvc trapmatten. Bestelde staaltjes geven een beeld. De kunststof trapmatten zijn wel erg prijzig. Er is geen informatie over het materiaal van de matten. Ook is het aantal jaren garantie niet duidelijk.
Aanbevelen: ja
8-12-2020
avdh,
Delft